За минулу добу на Закарпатті сталася 1 пожежа

9
0

горів житловий будинок в селищі Ясіня

Економічні втрати від неї склали 12 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано.

Третій день найбільш складна оперативна обстановка у Рахівському районі, де виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень і несправних електромереж, від цієї причини виник 31 відсоток всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 639 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 170 тисяч гривень. На пожежах загинуло 47 людей, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину.

ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.


Пожежі минулої доби:


3 грудня о 17:27 рахівські пожежники отримали повідомлення про загоряння житлового будинку в селищі Ясіня. У результаті порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення на горищі оселі пенсіонерки спалахнуло сіно. Вогонь вмить поширився по всій площі будинку нищачи крівлю та речі господарки. Прямі матеріальні збитки від пожежі склали 4 тисячі гривень.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також