За минулу добу на Закарпатті сталася 1 пожежа

5
0

внаслідок якої господар залишився без даху над головою

Зафіксовано 1 хибний виклик підрозділів МНС. Найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникло 37 відсотоків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі минулого тижня ставали наслідком порушення правил пожежної безпеки та дитячих пустощів, від цих причини виникло 50 відсотків всіх загорянь.



З початку року на Закарпатті вже сталося 422 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали понад 3 мільйони 145 тисяч гривень. На пожежах загинуло 29 дорослих та 1 дитина, ще 18 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 8 людей.



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежа:


В селі Забрідь через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електролічильника виникло загорання, внаслідок якого господар залишився без даху над головою.



24 червня о 06:20 Хустське РУ МНС отримало повідомлення про пожежу в житловому будинку, на ліквідацію якої негайно було відправлено черговий караул СДПЧ-10 та СПК села Драгово.



В результаті пожежі знищено дах будинку та домашнє майно. А ще вогонь пошкодив стіни та підлогу житлових кімнат. Загалом небезпечна гра полум’я завдала орієнтивних прямих матеріальних збитків на 20 тисяч гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також