За минулу добу на Закарпатті сталося 2 пожежі

5
0

через недопалок загинула людина

Економічні втрати від яких склали 81 тисячe гривень. На пожежах загинула людина, вогонь пошкодив житловий будинок та навіс з сіном. Зафіксовано 2 неправдивих виклики підрозділів МНС. Здійснено один виїзд на гасіння сухої трави. Третій день найбільш складна пожежна обстановка у Великоберезнянському районі, де виникло 18 відсотків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникло 29 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року на Закарпатті вже сталося 204 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 305 тисяч гривень. На пожежах загинуло 24 дорослих та 1 дитина, ще 10 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 3 людей.



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.




Пожежі:



31 березня о 04:09 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння в навісу з сіном в селищі Вишково Хустського району. До місця події було спрямовано два пожежних відділення СДПЧ-10 по охороні міста Хуст та місцеве ППЧ-25. Вогонь швидко поширився сіном та завдав економічних втрат на 55 тисяч гривень – у полум’ї «зникло» 20 тонн грубих кормів та 250 квадратних метрів шиферного покриття. Причина пожежі наразі з’ясовується.



Надзвичайні події:



Сьогодні піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС України в Закарпатській області було вилучено вибухонебезпечні предмети, знайдені напередодні на території виноградників радгоспу «Великолазівський». Дві мінометні міни калібру 82 мм вивезено та знешкоджено на полігоні поблизу села Оріховиця Ужгородського району.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також