За минулу добу на Закарпатті сталося 2 пожежі

6
0

На пожежах травмовано 1 людину

За минулу добу на Закарпатті сталося 2 пожежі, економічні втрати від яких склали 46 тисяч гривень. Вогонь пошкодив 2 житлових будинки. На пожежах травмовано 1 людину. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Здійснено 2 виїзди на гасіння пожеж, спричинених загоряннями сухої трави, економічні втрати від яких склали 20 тисяч гривень. Під час гасіння пожеж врятовано матеріальних цінностей на 30 тисяч гривень. Восьмий день найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виник 21 відсоток всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 42 відсотка всіх загорянь минулого тижня.



З початку року на Закарпатті вже сталося 277 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 847 тисяч гривень. На пожежах загинуло 25 дорослих та 1 дитина, ще 13 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 5 людей.



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі:



20 квітня о 13:59 воловецькі пожежники отримали повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Верхні Ворота. До місця події було направлено два відділення вогнеборців з ПДПЧ-11 та ППЧ-17. Вже через 14 хвилин після отримання повідомлення, пожежу було локалізовано, а о 15:30 повністю ліквідовано. За висновками органів Державного пожежного нагляду загоряння сталося внаслідок короткого замкнення електромережі. У будинку через пожежу пошкоджене перекриття та покриття. Загалом збитки від вогню складають близько 15 тисяч гривень.



20 квітня о 20:55 тривожний сигнал надійшов на телефон «101» з вулиці Валенберга, що в місті Мукачево. Для боротьби з полум’ям, на допомогу людям, було направлено два відділення мукачівських пожежників, які швидко погасили осередок вогню. Ним виявився диван, що тліючи, завдав опікових травм 43-річному сину домогосподарки, якого госпіталізували у реанімаційному відділенні Мукачівської ЦРЛ. Згідно висновків працівників пожежної охорони, причиною пожежі стало куріння в ліжку самого постраждалого. Прямі матеріальні збитки від пожежі складають близько тисячі гривень.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також