За минулу добу на Закарпатті сталося 2 пожежі

9
0

вогонь пошкодив дачу та авто

Зафіксовано два неправдивих виклики підрозділів МНС. Третій день найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникло 55 відсотків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі минулого тижня ставали наслідком підпалів, від цієї причини виникло 18 відсотків всіх загорянь.



З початку року на Закарпатті вже сталося 399 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 2 мільйони 975 тисяч гривень. На пожежах загинуло 29 дорослих та 1 дитина, ще 17 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 7 людей. 



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки. 



Пожежі:



10 червня о 04:11 до оперативно-рятувальної служби ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння в автомобілі Фіат «Гранде Пунто» 2008 року випуску на вулиці Берегівська, що в м. Мукачево. Вогонь знищив салон та моторний відсік автомобіля. Займання ліквідоване мукачівськими рятувальниками. Збитки, завдані полум’ям, та причина пожежі – встановлюються.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також