За минулу добу на Закарпатті сталося 3 пожежі

8
0

економічні втрати від яких склали 61 тисячу гривень

Вогонь пошкодив гараж, металевий контейнер та споруду господарського призначення. Зафіксовано 2 неправдивих виклики підрозділів МНС. Здійснено 4 виїзди на гасіння пожеж, спричинених загоряннями сухої трави, економічні втрати від яких склали 40 тисяч гривень. Другий день найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникла четверта частина всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня.



З початку року на Закарпатті вже сталося 319 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 2 мільйони 124 тисячі гривень. На пожежах загинуло 26 дорослих та 1 дитина, ще 16 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 26 людей.



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі:



5 травня о 19:55 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння в одному з гаражів на вулиці Бобяка, що в обласному центрі. До місця події було направлено відділення вогнеборців СДПЧ-1, яке вгамувало пожежу. Полум’я пошкодило речі та одяг, які зберігалися в гаражі, завдавши збитків на півтори тисячі гривень. Причина пожежі наразі встановлюється.


5 травня о 22:40 рятувальникам обласного центру за телефоном «101» повідомили про горіння в металевому контейнері, розташованому на вулиці Собранецька. Вогонь пошкодив дерев’яну підлогу контейнера та речі, які в ньому зберігалися. Власник контейнера, причина пожежі та завдані вогнем збитки встановлюються. До ліквідації загоряння залучалися підрозділи ПДПЧ-2 по охороні міста Ужгород.



6 травня о 00:45 за сигналом тривоги виїздили пожежники по охороні міста Мукачевого. Про загоряння у селі Страбичово повідомили місцеві мешканці, які помітили, що на одному з приватних обійсть зайнялася господарська споруда. Вогонь пошкодив в будівлі дерев’яне перекриття. Наразі триває визначення причини загоряння. Прямі збитки завдані вогнем склали більш ніж 3 тисячі гривень.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також