За минулу добу на Закарпатті сталося 4 пожежі

8
0

горіли: 2 житлових будинки, магазин та споруда господарського призначення

Економічні втрати від яких склали 79 тисяч гривень. На пожежах було травмовано 1 людину, вогонь пошкодив 2 житлових будинки, магазин та споруду господарського призначення. Зафіксовано 4 неправдивих виклики підрозділів МНС. Здійснено 6 виїздів на гасіння сухої трави, економічні втрати від яких склали 60 тисяч гривень. Під час гасіння пожеж було врятовано 1 людину. Третій день найбільш складна пожежна обстановка на Мукачівщині, де виникло 26 відсотків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком необережного поводження з вогнем, коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 44 відсотки всіх загорянь минулого тижня.



З початку року на Закарпатті вже сталося 246 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 533 тисяч гривень. На пожежах загинуло 25 дорослих та 1 дитина, ще 11 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 4 людей.



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.




Пожежі:



9 квітня о 15:30 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Часлівці Ужгородського району. Вогонь охопив споруду господарського призначення, завдавши збитків господарям на 8 тисяч гривень. Щоб ліквідувати загоряння до місці події було спрямовано 1 відділення пожежників з СДПЧ-1 по охороні міста Ужгород та відділення лінійного відділу управління магістральних газопроводів села Часлівці. За висновками фахівців органів Державного пожежного нагляду причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також