За минулу добу на Закарпатті сталося 5 пожеж

4
0

горіли будинки, сарай і автомобіль

Прямі матеріальні втрати від них склали 12 тисяч 500 гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок, недобудовану будівлю, надвірну споруду, споруду господарського призначення та легковий автомобіль. Неправдивих викликів підрозділів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано.

Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Міжгірщині, де кількість пожеж склала 21 відсоток всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня виникали через підпали, від цієї причини сталося 32 відсотки всіх загорянь.

З початку року в нашому краї вже сталося 667 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 273 тисячі гривень. У вогні загинуло 50 людей, ще 20 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Пожежі минулої доби:

15 грудня о 07:08 до хустських пожежників надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селищі Вишково. Вогонь знищив холодильник та речі домашнього вжитку. Сума матеріальних втрат складає 700 гривень. Причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при користуванні нагрівальними електропобутовими приладами.

15 грудня близько восьмої години через коротке замкнення електромережі загорівся житловий будинок у с. Єсень, що на Ужгородщині. Вогонь знищив дах та стелю будівлі на площі 16 квадратних метрів. Збитки складають 8 тисяч гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також