За минулу добу на Закарпатті сталося 7 пожеж

10
0

економічні втрати від яких склали 64 тисячі гривень

Вогонь пошкодив 6 автомобілів, металевий контейнер, прибудову до житлового будинку, тягач, металевий вагончик та металевий навіс. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Здійснено 11 виїздів на гасіння сухої трави (5 виїздів в місті Ужгород та Ужгородському районі, 2 – у місті Чоп, 2 – у Берегівському районі та по 1 – у Великоберезнянському та Виноградівському районі), економічні втрати від яких склали 107 тисяч гривень. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникло 23 відсотки всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникло 23 відсотки всіх загорянь минулого тижня.



З початку року на Закарпатті вже сталося 211 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 317 тисяч гривень. На пожежах загинуло 24 дорослих та 1 дитина, ще 10 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 3 людей.




Пожежі:



1 квітня о 12:29 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння у вантажному автомобілі «Рено-Магнум», який належить приватному підприємцю з Мукачівщини. Пожежа виникла під час руху автомобіля між селами Яноші та Гать на Берегівщині. Вогонь пошкодив вантажівку та оргтехніку, яку він перевозив. До ліквідації вогню залучалися підрозділи СДПЧ-12 по охороні міста Берегово. Причина пожежі та розмір завданих полум’ям збитків встановлюється.



1 квітня о 19:15 мукачівські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в металевому вагончику на вулиці Генерала Петрова, який належить одному з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю. Вогонь знищив близько півтонни макулатури та пошкодив обшивку вагончика. Прямі матеріальні збитки товариства складають близько 2 тисячі гривень, а причина займання наразі з’ясовується.



1 квітня о 22:55 ужгородські пожежники отримали сигнал про загоряння металевого контейнера у обласному центрі на вулиці Ревая. До ліквідації пожежі було залучено чергову варту СДПЧ-1 по охороні міста Ужгород. Причина, через яку загорівся контейнер, встановлюється.



2 квітня о 00:40 мешканці села Худльово сповістили на пульт пожежного зв’язку міста Ужгород про загоряння прибудови до житлового будинку в цьому населеному пункті. До місця події було спрямовано пожежників з Ужгорода та підпорядкованої пожежної частини селища Середнє, які спинили просування вогню. Полум’я пошкодило речі господарів, а причина та розмір завданих вогнем збитків поки з’ясовується.



Ще одне повідомлення про пожежу надійшло сьогодні вночі о 02:50. Вогонь за нез’ясованої причини охопив тирсу під металевим навісом, розташованим на вулиці Берегівська-бічна, що в місті Мукачево, та завдав підприємству-власнику збитків на 2 тисячі гривень. До ліквідації пожежі було залучено одне відділення СДПЧ-4 та окремий пост ДПО.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також