За минулу добу на Закарпатті виявлено 35 випадків COVID-19

11
8

675 закарпатців, у яких було підтверджено коронавірус методом ПЛР, одужали

"Протягом минулої доби, 11 червня, за екстреною медичною допомогою звернулися 344 пацієнти, з них 12 – з ознаками гострої пневмонії та 18 - з підозрою на COVID-19"- повідомила директор департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров.

відібрано 585 зразків біологічних матеріалів та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР

за минулу добу у 35 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР, з них - один медичний працівник на одна дитина

загалом з початку пандемії 1 506 закарпатцю встановлено діагноз COVID-19, із яких – 311 медики та 97 діти

За добу в області померли три людини, із підтвердженим діагнозом COVID-19 методом ПЛР

Станом на ранок 12 червня в області проведено 16 424 досліджень COVID-19 методом ПЛР

По районах за добу приріст кількості хворих: м. Ужгород (+7), Ужгородський р-н (+1), Мукачівський р-н (+4), Іршавський р-н (+4), Хустський р-н (+8), Виноградівський р-н (+1), Воловецький (+1), Рахівський (+8), Тячівський (+1)



Коментарі

0
004

Це все закінчиться тим, що людей на законодавчому рівні примусять робити щеплення "ліками" з незрозумілим змістом, виробленими транснаціональними компаніями. Програму скорочення населення Планети, зокрема слов"ян, ще ніхто не відміняв.

М
МОЗ

забув спитати а яка зара такса скільки платять за короноінфікацію люди скоро від голоду помирати будуть

М
Моз

ого всіх на карантин короновіс головного мозгу разом з психозом у Зе команди тобто не зе а Де команда від слова дебі

КН
Краще не відповідайте

Вам зайнятись нічим? Повністю згідна з коментатором, який написав що люди не дотримуються карантину і потім статистика росте, а ті, хто каже що хворих придумують, сам підеш в лікарню добровольцем? Люди там потрібні, а ще краще сходи без захисного костюму і без маски , може вірус мутує і мозок розвивати почне. Якщо в тебе серед знайомих нема хворих, можу привітати, але не забувай що є безсимптомнтй перебіг хвороби, у самої декілька друзів злягли з цим вірусом і всі сподіваються, що вони хоча б виживуть, а почалося це з так названого : "жара пришла, нащо нам ті маски" і все, тепер в лікарні за життя боряться, чесно, хочу подякувати НОРМАЛЬНИМ людям в масках, сама я також дотримуюсь карантинного режиму і використовую дезинфікуючі засоби

ДК
до капець

но та бери халат і вперед санітаром помагай дохторам, кіть такиїсь безпечний

К
Капець

Хворих придумовують для того, щоб продовжити розпилювати бабло! А лохи вірять!!! Пропоную всіх послідовників і вірників секти "Свідків барановіруса" самоізолювати і дозволити жити в масках до кінця. А людям дайте можливість жити нормальним життям!!!!

НД
Ну да

Це лиш початок, загострення і зростання хворих но ковід почалися стрімко - весілля ресторани базари - народ без масок і рукавиць... запитайте у тих що лежать на койках і хватають кисень, синіють і помирають, а народ на вулицях біснує... Бережіть себе Люди... життя одне, вірус коварний і не вивчений... лікування - на удачу - схем нема!!! І не дай Бог супутні хвороби - тоді майже без шансів! СОКОТІТЬСЯ

Б
Берегівчанин

Найби карантин був ще 300 років - задовбали вже чесно кажучи ті туристи: зиск із туризму в Берегові мають пару сотень підприємців, а проблепи - десятки тисяч мешканців міста.

Читайте також