За минулу добу на Закарпатті виявлено 93 випадки COVID-19

8
14

Про це станом на 09:00 годину, 26 червня повідомляє Закарпатський обласний центр громадського здоров'я.

"Протягом минулої доби, 25 червня, за екстреною медичною допомогою звернулися 384 пацієнтів, з них 39 – з ознаками гострої пневмонії та 53 - з підозрою на COVID-19. "- повідомила директорка департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров.

917 закарпатця у яких було підтверджено коронавірус методом ПЛР, одужали

За минулу добу відібрано 621 зразок біологічних матеріалів та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР

У 93 пацієнтів за минулу добу підтверджено коронавірус методом ПЛР. З них 8 – медичні працівники та одна дитина.

Загалом 2 547 закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких – 400 медики та 156 дітей.

Станом на ранок 25 червня в області проведено 23 527 досліджень COVID-19 методом ПЛР та 2206 тестів ІФА.

По районах за добу приріст кількості хворих: м. Ужгород (+7), м.Мукачево (+5), Іршавський р-н (+6), Воловецький (+1), Виноградівський (+1) Хустський р-н (+5), Ужгородський (+1), Мукачівський (+4), Рахівський (+19), Міжгірський (+33), Перечинський р-н (+7)

Коментарі

ВД
відповідь До читач 1

По-перше, Ви не знаєте хто був чи не був в інфекційному відділенні. По-друге, якраз в мене є розуміння реального стану нашої медичної системи, тому я роблю все можливе, щоб зайвий раз туди не потрапляти. Можливо хтось думає, що в нас медицина рівня Німеччини, Швейцарії, тому так настирливо порушує елементарні умови карантину. По-третє, щоб критикувати лікарів, вказувати їм як ставити діагнози, призначати лікування треба самому закінчити медичний, а потім вже, з погляду спеціаліста, вказувати на конкретні недоліки у роботі, а все інше - це пусті, дурні балачки. По-четверте, якщо вам не подобається щось у роботі персоналу, то зверніться до головного лікаря, або на гарячу лінію.

Б
Бунді

Всі країни світу дякують лікарям, перетерпіли в карантині 2-3 місяці і будуть дальше жити спокійно. У нас із-за цих ідіотів недороблених можуть бути страшні наслідки. Вони і на виборах так голосують, що нормальні люди потім 5 років мучаються.

М
Марія

А де роздають гроші за Корону? Дайте адресу. Спочатку бабки на базарі казали, що лікарі приписують корону , бо їм за це платять, далі - вже й пацієнтам платять, щоб погодились на діагноз для статистики. Приплюсуємо сюди ще й лабораторії, які проводять тестування. Вочевидь, ті теж "в долі", бо інакше як? Короче , я вже заплуталась у цій павутині "суцільної змови". Я не знаю як там буде далі з коронавірусом, бо ситуація дійсно вкрай невтішна ( можемо не дай Бог стати другою Італією), але барановірус насправді глибоко вразив мізки дуже великої частини населення. Гейтс певне вже й передумав вживляти чіпи в мізки, бо в великої частини населення його просто нікуди вживляти.

ДЧ
До читач 1

Ви спочатку розберіться у ситуації ви не лежали у інфікційці тому і незнаете що твориться недай Бог попасти вас туда ви би не писали про вивчення слів коли дійсно медсестри у ркавичках ходятьдо всіх вони їх не міняють неважно чи у тебе підтвердився ковід чи ні вони ходять до всіхне міняючи рукавички і тим самим. Заражають якщо не заражений а ви недайто Боже щоб не попали туда а якщо порадите то спомните мої слова.

Ч
читач1

Більшість дописувачів цієї спільноти не може два слова зібрати до купи( "хфорі", "Вітсодок", "заболіваніями полініфріт почки") , але вважає себе експертом в галузях медицини, економіки, політики. Вивчіть ще пару слів, крім "брехня", почитайте книгу якусь розумну, підіть на курси чи вступіть до університету ( на медичний ), а потім пишіть в коментарях свою "важливу" думку. А ще поділіться інформацією де і хто пропонує гроші, бо всі пишуть, а ніхто конкретно не вказує адресу( дайте людям заробити).

!
!!!

Covid є, але він не настільки смертельний, як про нього пишуть. Звичайний вірус, не страшніше грипа.

Б
Бунді

Ви пока самі не захворієте - не повірите. Скоріше повірите у всесвітній заговор, бабло платять комусь, врачі такі-сякі і тд. Не далекі люди - то мягко кажучи. Потом тих врачів умоляєте спасти вас, неуків.

М
Мукачівець

До всіх, ковід существует, но не в таких масштабах як пишуть статистику.

І
іван

Ор 13:28 підтримую!

О
Ор

До 11:03 типичный сказки Мукачево , говорить всякую чужь , о том что ковид не существует , и стадо потом бегает по Мукачево и разносит эту дизенформацию

Б
Бувалий

Є хфорі , але не стільки. Раз платять Великі Бабки , то і Вітсодок хворих буде великий. Бо то Бабло.Ті дістають Бабло зо хворих , ще Другі дістають за хворих. То я шо глупіше чи дурніше за Потяг , по нашому за паровоза, за паротяга. Теж буду писати усіх хворих...на вірус.

У
Українець

Ви пишіть президенту а не нам він клон !!! Розвод

М
Мукачівець

У вас не було би такої статистики якби врачі ставили правильний діагноз. Люди поступають з разними заболіваніями полініфріт почки, язва желудка, простатит і ТД. А вони всіх направляють в інфекційне без підтвердження і всім пишуть діагноз ковід19, но прийде час і Бог накаже всіх за їх злодіяння.

Ю
Ю

Пишiть одразу , що захворiло на барановiрус 930 гуканiв за добу!!!

Читайте також