За минулу добу на Закарпаттї сталася 1 пожежа

4
0

Вогонь пошкодив прибудову до житлового будинку в селі Сторожниця

За минулу добу на території Закарпатської області сталася 1 пожежа, економічні втрати від якої склали 2 тисячі гривень. Вогонь пошкодив прибудову до житлового будинку. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Ужгородщині, де виникло 39 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали внаслідок необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникло 39 відсотків всіх загорянь минулого тижня. 

З початку року в нашому краї вже сталося 700 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 427 тисяч гривень. На пожежах загинула 51 людина, ще 24 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 44 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки. 


Пожежі минулої доби:

28 грудня в опівдні ужгородські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу в прибудові до житлового будинку в селі Сторожниця. Вогонь пошкодив дерев’яні стіни прибудови. До виникнення пожежі призвело необережне поводження з вогнем.


 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також