За минулу добу в області ліквідували 2 пожежі

8
0

вогонь пошкодив літню кухню та споруду господарського призначення

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 2 пожежі, прямі матеріальні збитки від яких склали 16 тисяч гривень. На пожежах отруєння продуктами горіння отримала одна людина, вогонь пошкодив літню кухню та споруду господарського призначення. Зафіксовано 1 неправдивий виклик оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Виноградівському районі, де виникає 40 відсотків всіх загорянь. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 60 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 258 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 521 тисячу гривень. На пожежах загинуло 22 людини, ще 13 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 24 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі минулої доби:



27 травня о 17:15 виникла пожежа в літній кухні мешканця села Матієво Виноградівського району, під час якої отримав отруєння продуктами горіння 36-річний син власника обійстя. Через несправність пічного опалення вогонь охопив горище будівлі та знищив перекриття, залишивши споруду без даху. Спинити вогонь вдалося виноградівським вогнеборцям, які прибули до місця одразу після отримання повідомлення про загоряння. Збитки від пожежі склали орієнтовно 4 тисяч гривень.



28 травня о 03:05 виноградівські пожежники отримали ще одне повідомлення про загоряння, яке сталося у споруді господарського призначення в селі Гетеня. Й у цьому випадку осередком пожежі стало горище, однак появу полум’я на цей раз спричинило порушення правил пожежної безпеки при монтажу електромережі. Прямі матеріальні збитки склали від вогню склали 12 тисяч гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також