За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 1 пожежу

13
0

горів автобус

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 1 пожежу, прямі матеріальні збитки від яких склали тисячу гривень. Вогонь пошкодив автобус. Зафіксовано 2 неправдивих виклики оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Хустському районі, де виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла четверта частина всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 294 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 743 тисячі гривень. На пожежах загинуло 25 людей, ще 12 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 24 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.


 


Вчора о 14:10 на пульт зв’язку пожежної частини по охороні міста Іршава надійшло повідомлення про загоряння на ділянці дороги між селами Брід та Колодне автобуса АСЧ-04 1987 року випуску, який належить навчально-виробничому комбінату села Залуж. На момент загоряння пасажирів в автобусі не було, автотранспортний засіб рухався по автодорозі Іршава-Загаття. Пожежа виникла у моторному відсіку і сталася внаслідок розриву паливопроводу. В результаті загоряння полум’я пошкодило моторний відсік та панель приладів автобуса. Завдані збитки склали близько тисячі гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також