За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 3 пожежі

4
0

і 4 рази їздили даремно

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 3 пожежі, прямі матеріальні збитки від яких склали 6 тисяч гривень. Вогонь пошкодив споруду господарського призначення, житловий будинок та підвал п’ятиповерхівки. Зафіксовано 4 неправдивих виклики оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Виноградівському районі, де виникла третина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла половина всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталася 261 пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 527 тисяч гривень. На пожежах загинуло 22 людини, ще 13 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 24 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі минулої доби:



29 травня о 04:05 ужгородські пожежники отримали повідомлення про загоряння в житловому будинку на вулиці Цегольнянській, де появу полум’я спричинив необачно залишений господарем недопалок. Вогонь пошкодив диван, а дим залишив по собі сліди у вигляді закопчених стін. Прямі збитки від пожежі становлять 2 тисячі гривень.



29 травня о 04:07 сигнал про пожежу надійшов і хустським пожежникам. Вогонь охопив споруду господарського призначення в селі Драгово. Появу полум’я у даному випадку спричинило порушення правил пожежної безпеки при монтажу електромережі. Вогонь суттєво пошкодив дерев’яну будівлю, де господарі серед іншого зберігали автомобільні запчастини. Збитки, завдані пожежею склали близько 4 тисяч гривень.



29 травня о 03:22 в Рахові горіло у підвалі однієї з п’ятиповерхівок на вулиці Івана Франка. Вогонь охопив одну з секцій підвалу, пошкодивши речі, що зберігалися в комірчині. Причина пожежі та завдані збитки встановлюються.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також