За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували дві пожежі

4
0

горіли 2 житлових будинки

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували дві пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали 22 тисячі гривень. Полум’я пошкодило 2 житлових будинки. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, у Тячівському, Виноградівському та Іршавському районах, де виникло 57 відсотків всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цих причин виникло 36 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 239 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 360 тисяч гривень. На пожежах загинуло 23 людини, ще 11 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 23 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі минулої доби:



6 травня о 02:35 до тячівських пожежників надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку на вулиці Лазівській в місті Тячів. Через коротке замкнення електромережі спалахнуло горищне приміщення будівлі, а вогонь до його локалізації пошкодив речі, які господарі зберігали на даху та крівлю будинку. Завдані збитки склали 20 тисяч гривень. Загоряння ліквідовано тячівським гарнізоном пожежної охорони.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також