За минулу добу закарпатські рятувальники виїжджали 21 раз

7
0

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 21 виїзд, з них один виклик виявився хибним.

 

Загиблих та травмованих на подіях не було.
 
17.07.12 о 13:10 на пункт зв’язку ДПРЧ-3 м. Рахів ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому секторі за адресою: м. Рахів, вул. Партизанська. Пожежею були знищені та пошкоджені житлові будинки та надвірні споруди сусідніх чотирьох дворогосподарств. Прямі збитки, заподіяні стихією, та причина виникнення пожежі встановлюються.
 
17.07.12 о 22:05 пожежа в надвірній споруді за адресою: Виноградівський район, с. Фертешолмаш, вул. Миру. Пожежею знищено 0,6 т. соломи, пошкоджено перекриття та домашнє майно. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.
 
17.07.12 о 22:15 на пункт зв’язку частини ДПРЧ-10 м. Хуст ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в безгоспній будівлі за адресою: м. Хуст, вул. І.Франка. Пожежею знищено підлогу на площі 30 кв.м. Прямі збитки – 0 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також