За минулий місяць викрили 128 рибних браконьєрів

6
2

В грудні місяці рибоохоронна робота інспекторського складу Закарпатдержрибоохорони була направлена на дотримання режимних обмежень пов'язаних з нерестом струмкової форелі та обмежень по лову риби в зимовий період.

За вказаний період у взаємодії з працівників адміністрацій природо-заповідного фонду Закарпаття, працівниками прикордонної служби та міліції викрито 128 порушень, з яких 7 випадків - за ст.. 85 ч.4 КУпАП (браконьєрство, грубе порушення правил рибальства). В одному випадку за не виконання припису притягнуто до відповідальності 1 чол. по ст..188-5 КУпАП (510 грн. штрафу) .

За рішеннями інспекторів до адміністративної відповідальності притягнуто 108 порушників на суму 4 896 грн. (порушення правил рибальства - на "зимувальних ямах", вилов риби на заборонених ділянках, рух транспортних засобів по водних об'єктах, забір гравійної суміші, трелювання лісу по потоках, миття автомашин та інш.). Через державну виконавчу службу та добровільно з порушників стягнуто в бюджет країни у 120 випадках 5 340 грн. штрафу. В ході рибоохоронних рейдів вилучено 22 заборонених засобів лову (сітки, острога) та затримано 7 кг. риби. За підсумками, кращих показників в роботі досягли державні інспектори Меденцій І.І., Мотря М.М., Регуш І.І., Куцин М.М.

Коментарі

SJ
Schneider J.

Олег, скромность ты не отягощен, не так ли? Скажи лучше, где ты щас работаешь?

ОП
Олег Полажинец

Как самый известный мукачевский автожурналист и парень на все руки в закарпатевротранс, ответственно заявляю: все это ерунда! Своим фанатом публикую мое фото, а в ряженом костюме - мой друг: http://s4.images.drive2.ru/user.blog.photos/x6/0400/000/000/20b/214/88ce65f154d1c6d1-main.jpg

Читайте також