За минулий тиждень на Закарпатті оштрафували 245 пішоходів за перехід дороги не по "зебрі"

10
8

Такі дані назвали в Управлінні патрульної поліції Закарпаття.

"Протягом попереднього тижня закарпатські патрульні притягнули до відповідальності 245 пішоходів, які переходили проїзну частину у невстановленому місці", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Також, патрульні нагадують і про світлофор. Часто люди ігнорують червоне світло.

До речі, штраф за перехід дороги у невстановленому місці становить 51 гривню.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д1
До 13:02

В европ i ( я в европi) шофер , коли бачить зебру, то перестае дихати , не говорячи про пЕшЕхода бiля зебри !половина шоферiв на окраiнi не поважают, а нi пiшоходiв , а нi iнших участникiв дорожнього руху!

Л
локи

Наши пешеходы в большинстве, хуже баранов! Пешеход всегда прав пока жив!

В
Водій

Знаєте за кордоном якщо пішохід підходить до переходу то він зупиняється і дивиться вліво і направо, а потім якщо немає транспорту продовжує рух. Якщо є авто то водії зупиняються і пропускають в більшості буває що не пускають. У нас на Україні я завжди пропускаю. Тому що якщо не зупинитися то люди будуть під авто. Наші пішоходи ходять і не дивляться є авто чи ні. У нас для пішоходів всюди зебра в більшості невидима. Треба бути дуже осторожному особливо якщо проїзжаєш десь біля ринків, або шкіл.

Д1
До 1

Ви знаєте, завжди пригальмовую перед переходом. Але я місцева, а якщо хтось не місцевий їде, і не знає місто, а перехід за поворотом зразу? То може і не встигнути.... а пішоходам треба завжди зупинятися на переході хоч на деділька секунд, щоб водій побачив і встиг загальмувати. І дітей своїх цьому навчити. Приклад, щойно їхала, а мамочка з дитиною за 20 метрів до переходу перебігає дорогу. Через декілька років ця дитина сама буде так само перебігати дорогу будь-де. А якщо недай Боже щось станеться, буде винуватий водій.

1
1

Ще б було файно, якби шофери притормажували перед тою фрасовою зеброю, бо у нас і під знаком переходу нико не пропускає людей

Л
Лоці

Це тільки один тиждень був такий рейд проти пішоходів. 245 на ціле Закарпаття цифра дуже мала

М
М

І це дуже добре! Пішоходів потрібно штрафувати так само як і водіїв за порушення правил.

І
І

Нарешті, дочекалися! Не думав, що і у нас таке можливо.

Читайте також