За митрополита Павла "Мерседеса" внесли 33 мільйони застави

11
5

Митрополита УПЦ Московського патріархату Павла 7 серпня, було звільнено з-під варти. За нього внесли заставу.

Як повідомив адвокат Паші "Мерседеса" Микита Чекмана в Telegram, екснамісника Києво-Печерської лаври звільнено з-під варти. За митрополита УПЦ МП внесли 33 млн гривень застави.

Зі слів Чекмана, гроші нібито вдалося зібрати завдяки збору пожертв. "Заставу внесли близько 1000 осіб", - розповів адвокат.

Він також оприлюднив відео з митрополитом Павлом, на якому той дякує всім, хто допоміг йому вийти зі слідчого ізолятора.

Зазначимо, що раніше по церквах та монастирях УПЦ МП розвозили кошти по 100-150 тисяч грн, які потім вносилися на рахунок ніби то від пастви. Також гроші на заставу збирали у лаврі.

Нагадаємо, нещодавно екснамісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла (Лебедя), взяли під варту із заставою в 33 мільйони. Після такого рішення суду на захист арештованого Паші Мерседеса став навіть московський патріарх Кирил.

Коментарі

М
Марія

Навіщо носите гроші до моск патріархату?

П
Питаннячко

Яким чином чи чудом , цей селюк із забитого і забутого "його богами" діри з Рівненщини, міг добратися до ієрархії мегаресурсів по тотальному оболванюванню , вкрай неграмотного українського населення ??????

Н
Ноо

33 мільйони то сильно

О
Опана

Шок?)))

Л
лол

через пару дну буде в москві або на канарах,а ті дурні бабки що його боготворят продовжать це робити,бо люди тупе стадо яке звикло створювати собі ідолів

Читайте також