За несплату тарифів закарпатці можуть у майбутньому потрапити до в'язниці (ВІДЕО)

6
17

Наміри українського Уряду не перестають дивувати. І, як зазвичай, спрямовані, вони скоріше, проти народу.

Цього разу Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк планує узаконити кримінальну відповідальність за несплату комунальних послуг.

Що кажуть люди та як коментують юристи подібні нововведення - далі в сюжеті М-студіо.

Коментарі

Д
Добрый

Хоть мне и не хочется, но придётся вас коллега огорчить и разочаровать. Люди ищут справедливость со времён Адама. И как говорил поэт Кличко: " Мало кто может это сделать!!! "

7
777

Забий свій юмор у ма...ну пизду!!! Народу не юмор потрібно-а справедливості!!!

Д
Добрый

Ой,ой,ой! 777 ой! Срочно поменяйте ник на 666! Так будет кашерней и по феншую! Не понимаешь юмора - кури майонез!

7
777

ТЫ ДЕБИЛ КОНЧЕНЫЙ "Добрый народ"! У тебя какая зарплата!!!!! Ты, БЛЯТЬ прокормиш свою семью и погасиш сегодняшний услуги за минималку??? Наверно да... Потому что ты такой же самый злодий как и наши ЧИНОВНИКИ!!! Веришь БОГУ?-БОЙСЯ!!!!!!!

Д
Добрый

Чё разшумелись. Сеня предлагает реальные вещи. Но какой то он мягкотелый, не решительный. Это всё полумеры. С нашим народом надо жожче. В каждом райцентре - по виселице. Задолжал за воду : Начальник водоканала зачитывает приговор, из под ног табурет - хрясть и нет должника. Не не так.( чёт я протупил) За воду - топить. За свет - эл.стул. За газ - душегубка. Вот чё за мусор?

НТ
Но так

Теперь станеме рецедивістами. За газ не заплатив - срок, а пак за воду не заплатив і уже великий уголовник. Класс

В
Всiм!!!!

Якщо цих скотiв киiвських не перестрiляти, то вони знищать Украiну!

7
777

ЙОЙ Заклявбося авбося закляв тот (кролик).А його не треба у тюрьму!!!!Уже празновав свій перший обкрадений від людей мільярд!!!А би жила його сімя за 1218грн.Я б увіділа як би платили ком.послуги і т.д.Тварь!!!!

V
vv

a kitj ne platush, to nashto poljzujesh? tazhe krazha

ДА
до алiси

По-перше, то не АТО, а громадянська вiйна. По-друге,не було би йобн..утих майдаунiв, то не було би й вiйни. Використали америкоси хохлiв як презерватив i викинули. А дебiли мiсцевi так ни чорта й не поняли. Скачте дальше, придурки миздобульнi...

НБ
Не байдужий

Арсеній Петрович в дечому і правий, але тільки в тому, що треба жорстко приймати міри і вирівнювати ситуацію! Але по-перше, до кримінальної відповідальності може бути притягнута особа яка вже має надзвичайно великі борги за комунальні послуги і взагалі не патить за них, що у нашому випадку просто не може статися, так як комунальники відразу ж відключать абонента від постачання газу, води чи електроенергії за борги! По-друге, якщо вже і притягати осіб до відповідальності, то перед тим необхідно визначити причину несплати комунальних послуг. Можливо людана не хоче платити, це вже інша справа, але якщо людина просто не має в наявності таких коштів, які від неї просять комунальники, адже МІНІМИАЛЬНА ЗАРОБІТНА ПЛАТА НА СЬОГОДНІ СТАНОВИТЬ ВСЬОГО 1218ГРН. на як прожити, як не крути, не можливо!До того ж ЗП не збільшується, хоча ціни на все виросли майже в тричі. Також рівень безробіття в краї лякає, а депутати як і при Януковичу процвітають! Згідно стандартам ООН мінімальні витрати на день 5$

А
аліса

Слава Укрожопi, хочеш когось відпиз...ти - їдь в АТО.

СУ
Слава Укрожопii!

Щось не видно коментiв вiд пiдерiв майданутих. Реально, скоро iх пизд..ти будуть за це все,що вiдбуваеться...

А
Аньця

Но семися любить!Скачте! Хто не платить за газ тот москаль!

П
Патріот

Уряд правильно робить, Україну любити треба. І не просто любити, а й фінансово допомагати. Затвердили тарифи, та чому їх не платити? Правильно пропонує Центральна влада, треба ввести податок заробітчанам, це поповнить Казну держави. Скоро появляться осінні гриби, а чому би за кожний грибочок не сплатити хоч 50 копійочок? Це ж природні ресурси. Я би ще Виноградівцям ввів налог на біціглі, проїхати не можна. І так помаленьку все докупи і проголосувати тільки за Солідарність.

М
мукачівець

Валити треба яйценюка с парашенков і присоєдінятися до мадьярів!!!

П
прол

Треба медичний кримінальний кодекс зробити і затвердити.

Читайте також