За ніч біля Мукачева на трасі Київ-Чоп сталося два ДТП

19
11

Як дізналося Мукачево.net у правоохоронних органах перше ДТП трапилося близько 1:00 ночі, інше близько 5:00 ранку.

У обох випадках, автівки рухалися у сторону кільця, що розташований на трасі Київ-Чоп біля супермаркету "Епіцентр". Невпоравшись з керуванням перша автівка на великій швидкості вдарилася у відбійник та вилетіла у кювет і перекинулась, інша врізалась у відбійник.

У ДТП, на щастя, ніхто не постраждав.

Деталі транспортних пригод трохи згодом.

Нагадаємо, нещодавно на тому ж самому місці біля Мукачева перекинувся "Мерседес Спрінтер" від якого  залишився лише брухт.

Коментарі

0
009

то траса Київ-Чоп а туй бац кольцо

!
!

Інтересно отколи Епіцентр став супермаркетом)

7
777

чого непоставлять там жовті мигаючі маячки???? так як біля гіда!!!!

Ы
Ы

минус 2 дятла(еще надо 3 кольца построить и будут улицы и дороги спокойней-дятлы будут убиваться в 3 раза быстрее... раз не умеют ездить по правилам).

79 км/год

До "111": Дивіться, впринципі я згідний з Вами. Але правила порушуються не тільки біля епіцентра, в центрі, у районах, на переїздах. ніхто не слідкує за правилами. всім пофіг. це факт і з цим треба боротись. Але бьються машини кожен тиждень лише біля цього чортового кільця! Значіть воно там не вірно встановлено. Доки якись депутат чи якийсь крупний мент не розхерачить там свого мерса, доти його не заберуть))))

J
Jein

Тот Епінтр негативний якись. Що в самому центрі адміністрація сидить на ге....., то навколо нього.

М
Мукачівець

Раз їхав до кільця біля Епіцентра та на Ауді виїзжавший з Епіцентра передомною пересік сплошну бо йому впадло їздити по правилам бо всі другі то не люди, про шо можна казати! Штрафовати всіх порушників по самі помідори оби їздили іпарковалися нормально, городом проїхати дньом немош. Де доблісна міліція з пріусами.

1
111

Швидкість авто в межах міста повинна не перевищувати 60км на год, бо замість кільця можуть бути люди!!!!!!! Таке ж місце виїзд з Дзерджинського з пішим переходом через трасу, авто летять з гірки, скільки вже там свічок горить. Хай влада щось робить за наші податки(штани просиджують). Люди, будьте уважні та відповідальні!!!!!!!!

З
закарпатець

НАХЕР ТО КІЛЬЦЕ ЖИДІВСЬКЕ РОЗБИТИ, КІЛЬКО ВЖЕ ТАМ АВАРІЙ БУЛО???

М
Митьо

За Бабло построїли то "чортово Колесо" біля епіцентру де уже раз 50 то фура то бусик вилітав у відбійник , а всім начхати чи треба там таке кільце...

1
1

Ко такий шіковний

Читайте також