За одну ніч в Ужгороді патрульні зловили двох водіїв-наркоманів (ФОТО)

2
1

Буквально за одну ніч патрульні виявили більше 15 грамів наркотичної білої речовини та марихуану.

У першому випадку близько 23:00 екіпаж ужгородських патрульних зупинив Seat Leon за порушення ПДP на вулиці 8-го березня. При спілкувані з водієм правоохоронці помітили, що пасажир нервує та поводить себе підозріло. Полісмени вирішили провести поверхневу перевірку чоловіка.

При поверхневому огляді, вони виявили у чоловіка згорток та 4 поліетиленових пакетиків з білою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін та ще два пакетики з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, разом близько 12-14 грамів наркотичних речовин. Також у закарпатця виявили ваги.

Цієї ж ночі,вже на вулиці Гагаріна патрульні зупинили автомобіль Skoda Fabia. У водія полісмени помітили ознаки сп’яніння. А от у нього виявили дзеркало із залишками білої кристалічної речовини та пачку сигарет із залишками рослинної речовини зеленого кольору з характерним запахом.

Чоловік мав при собі трубку для викурювання наркотичних речовин.

В усіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка в присутності понятих вилучала речові докази. Справами займаються слідчі.

Нагадаємо, днями поліція виявила вдома у закарпатця майже кілограм марихуани.

Коментарі

1
1474

молодці

Читайте також