За останні 4 доби через КПП на Закарпатті проїхало більше 2600 "нових" машин

12
1

Як писало Mukachevo.net, за останні кілька днів на КПП спостерігаються значні черги з боку суміжних держав, особливо на українсько-угорському та українсько-словацькому ділянках кордону.

Така ситуація, пов’язана з тим, що 1 липня очікується скасування пільгового розмитнення автомобілів.

"Митники та прикордонники максимально докладають зусиль, додаткового збільшено посадових осіб, перенаправлено смуги руху у пунктах пропуску, аби пришвидшити оформлення автівок та зменшити час очікування громадян у черзі на перетин державного кордону із суміжними країнами", - йдеться у повідомленні закарпатської митниці.

Для цього керівництво митниці разом з облджержадміністрацією організовує та проводить зустрічі з суміжними службами та представниками дипломатичних відомств, узгоджує спільні дії щодо прискорення пропуску придбаних транспортних засобів.

Додамо, що за період з 05 квітня по 27 червня у зоні діяльності Закарпатської митниці випущено для вільного обігу 16704 автомобілів зі звільненням від оподаткування митними платежами, передбаченим ЗУ 2142-ІХ.

Митники наводять дані щодо кількості оформлених та пропущених придбаних автомобілів громадян через пункти пропуску за останні 4 доби.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ы
Ыштван

А вся ЄС мусить кормити одівати ваших громадян! ви часом не обнагліли?

Читайте також