За перемогу на Євробаченні-2010 Лєну Майєр нагородять хрестом

10
0

У Німеччині зажадали нагородити переможницю Євробачення-2010 Лєну Мейєр-Ландрут та її продюсера Штефана Раабе (Stefan Raab) Федеральним хрестом за заслуги.

З такою вимогою до президента ФРН Хорста Келера звернувся голова молодіжного відділення правлячої в Німеччині партії Християнський демократичний союз (ХДС) Філіп Місфельдер (Philipp Missfelder), повідомляє Associated Press.

За словами Місфельдера, Лєна і Рааб фактично врятували весь конкурс, а те, як вони представили Німеччину, є винятковим і неповторним, тому обидва гідні державної нагороди.

Вимога нагородити Лєну та її продюсера Федеральним хрестом підтримав також експерт ХДС із питань ЗМІ та масової комунікації Марко Вандервіц (Marco Wanderwitz), який заявив, що вони справили глибоке враження на всю Європу. 

Вандервіца підтримав експерт з ЗМІ Буркхардт Мюллер-Сенскен (Burkhardt Mueller-Soensken) з партії ВДП, яка є молодшим партнером ХДС по урядовій коаліції. Зокрема, він заявив, що Олена своєю піснею "на кілька хвилин зачарувала всіх і повністю заслужила бути відзначеної Федерального хреста".

Нагадаємо, що представниця Німеччини Лєна Майєр-Ландрут виграла міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2010, фінал якого відбувся в ніч з 29 на 30 травня в Осло. Дівчина виконала пісню Satellite і набрала 246 балів. Представниця України Alyosha (справжнє ім'я - Олена Кучер) посіла десяте місце, набравши 108 балів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також