За перший день до УжНУ подали вже 520 заяв на вступ

3
1

За перший день вступної кампанії до УжНУ надійшло 520 заяв, з яких 425 на стаціонар і 36 на заочну форму навчання.

 

Ще 58 абітурієнтів надіслали електронні заяви. Порівняно з минулим роком кількість не відрізняється. Такі дані оприлюднили під час розширеного засідання приймальної комісії університету спільно з деканами всіх факультетів.
 
 Загалом в Україні за вчорашній день зареєстрували 32 тисячі заяв. У загальноукраїнський реєстр вступників встигли ввести дані не всіх охочих, оскільки електронна система періодично «зависала». У приймальній комісії УжНУ намагалися зв’язатися з сайтом у телефонному режимі, але лінії теж були зайняті.
 
 Сьогодні під час засідання розглядали й питання популяризації факультетів та розповсюдження інформації про них серед випускників шкіл. Декани інженерно-технічного, філологічного та факультету романо-германської філології звітували про те, що провели профорієнтаційну роботу серед абітурієнтів. Ішлося й про надання освіти випускникам профтехучилищ та коледжів на контрактній основі з можливостями їхнього зарахування на 2-3 рік навчання.
 
 Ще один приємний аспект першого дня вступної кампанії — подання заяви до нашого вишу абітурієнтом, який набрав із трьох предметів по 200 балів. Михайло Туряниця, випускник лінгвістичної гімназії № 1 міста Ужгорода подав документи на факультет романо-германської філології. Всього в області 11 подібних випускників.

Коментарі

ЧП
Член ПК

В МДУ подано 350 заяв

Читайте також