За перший місяць навчання з гуртожитків УжНУ за п’янки виселили 5 студентів

14
3

Серед порушників троє першокурсників та, навіть, одна дівчина.

Це студенти хімічного, медичного та гуманітарно-природничого факультетів. Більшість із них зловживали алкоголем, агресивно поводилися і не скористалися виправним терміном у два тижні, пише Медіацентр УжНУ.

За словами директора студмістечка УжНУ Василя Кепича, показове виселення вплинуло на студентів – значно поменшало бійок та інших складних ситуацій.

Крім того, триває активна боротьба з любителями курити в гуртожитках – їх виховують прибиранням території.

Mukachevo.net

Коментарі

С
Спортсмен

Якщо людина хоче займатися спортом, то знайде можливість. А ті, що в пляшку заглядають точно по 6-9 км бігати не будуть і на турнік не підуть. А з бубном танцювати та заганяти студентів на спортмайданчики ніхто не повинен. Це вже дорослі люди. Пізно перевиховувати. Що татко з мамою заклали, те й і маємо.

М
Мішко

Чого не напишите скільки часу в гуртожитках ремонти роблять і студенти без душу сидять?

ВУ
Викладач Ужну

Потрібно студентство більше долучати до спорту - це прямо впливає на зниження рівня негативних процесів. Проблема гуртожитків на БАМІ (4-й та 5-ий) - відсутність хоча б мінімальних умов для заняття спортом у вільний час: до Буревісника чи стадіону "Авангард" пішки треба добиратись мінімум 22-23 хв, а спортмайданчик перед 4-тим гуртожитком - не має ні нормальних турніків, не кажучи вже про можливість зробити пробіжку. От студенти і знаходять собі інші заняття.Але проблема глибша - чомусь і студенти гуртожитків на набережній не спішать змінюватись в кращу сторону: в середині 3-го десятка літ сам активно і з високою мірою регулярності займаюсь спортом на стадіоні "Авангард" - студентством бігові доріжки "Авангарду" явно не перенасичені. Потрібно популяризувати спорт, потрібно створити умови студентам, щоб після заняття спортом можна було хоча б нормально помитись у нормальних душових, на БАМІ треба навколо гори (де церкви як гриби повиростали) заасфальтувати бігову доріжку.

Читайте також