За підозрою в хабарництві затримано суддю Рахівського райсуду

14
6

Про це інформує відразу кілька джерел Mukachevo.net в правоохоронних органах, а також один з працівників суду на правах анонімності.

За попередньою неофіційною інформацією, суддю затримали ще в першій половині дня за підозрою у вимаганні та отриманні хабаря.

Посадовця затримали безпосередньо в робочому кабінеті. Також інформують джерела, слідчі дії проходили в помешканні судді. Попередня сума хабаря, яку назвали Mukachevo.net співрозмовники, – близько 5 тисяч доларів.

Джерела стверджують, що йдеться про суддю Івана Тулика.

Коментарі

S
Sveta

Іван Іванович дуже порядна людина, його хтось підставив точно ! Цього неможе бути!

ЦП
Цап прокурор продажний

Нико некивать хабарников показуха ганьба

М
мукачево

Все судьи взяточники. причем взяточники боьшие.это видно по тому. как они живут.Это из за их продажных противозаконных решений страна оказалась на грани развала. И эти судьи еще получают за свою продажность зарплаты и пенсии, которые не снились врачам и учителям, из нашего кармана. Народ проглотил решение Конституционного Суда, а надо было разнести в пух и прах этот КС вместе с судьями.

К
костя

Як не крути, але той чиновник який не бере хабарі, не просить занести йому не попадеться на хабарі. Провокація чи подстава не пройде якшо він не хоче взяти грн.

Л
Леся

Я повністю згідна, що то є підстава

V
Vanja

Так та працівниця рахівського суда на правах анонімки,хоче бути головною.і йде наклепом на чесних суддів.то є наклеп,підстава

Читайте також