За поліцейську ДТП на Берегівщині взялось СБУ. Копи проводять службову перевірку

16
18

Як зазначили Мukachevo.net в Головному управлінні національної поліції Закарпаття, наразі розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху.

Правоохоронці зазначають, це підслідність СБУ, тобто вони відкрили провадження і проводять за даним фактом слідчі дії. Саме на підставі постанови слідчого СБУ проводяться всі експертизи, в тому числі і на наявність алкоголю чи відсутність його у крові. 

— З нашого боку ми можемо сказати, що службова перевірка була розпочата ще до початку кримінального провадження. Вона перебуває на особистому контролі у начальника поліції Закарпаття, - зазначають у прес-службі національної поліції.

Мukachevo.net спробувало дізнатись подробиці у прес-службі СБУ, але там лише підтвердили факт ДТП та зазначають, що слідство йде.

Прокуратура прокоментувала аварію теж, але нового нічого не сказала:

— Берегівська місцева прокуратура внесла відомості до ЄРДР та розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП, що трапилась 9 квітня на Берегівщині за участі поліцейської автівки... За постановою Берегівської місцевої прокуратури у водія автомобіля відібрано зразки крові. Наразі, підслідність у даному кримінальному провадженні визначено за управлінням  СБУ в Закарпатській області. Процесуальне керівництво  здійснює  прокуратура Закарпатської області, - зазначають у прокуратурі.

Нагадаємо, аварія сталася у понеділок, 9 квітня близько 15:30 у селі Гать, що на Берегівщині.  

За попередніми даними, водій авто Шкода, головного управління, не впорався з керуванням та виїхав у кювет. Окрім полісмена-водія у авто було ще 2 осіб, також працівників закарпатської поліції. Найбільше в аварії постраждала жінка-пасажир, яку забрала швидка у реанімацію.

Місцеві мешканці, які були свідками ДТП, стверджують, що водій поводився неадекватно і навіть намагався втекти з місця аварії. Не виключено, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

Також, Мukachevo.net публікувало відео аварії, яка потрапила на камери відеоспостереження.

Дивіться також: Очевидці аварії з полісменами у селі Гать розповіли нові подробиці

Коментарі

Б
Бейло

Не дивлячись на біду що сталась, добре що трапилось це не за 300 метрів раньше. Повезли б у зворотньому напрямку, а там панове сушіть весла.

П
Путин

Пили шир бир и палинку

М
мiсцевий

У нас дiвчину хiрурги поскладають добре, я це точно знаю. Ще i не таких складали.

Р
рем

До Бундаш: мені все рівно, шо буде с пасажирков, бо она иппен дака недалека як шоуфер в сьому прецеденті. Я лем констатуву факт: за гроші в сьому Габоні мош уникнути будь-якої відповідальности і лем при досягненню критичної кількости жерт, ги у случаю із Зайцевов у Харькові, є шанс тиску громадськости на си тварюк у пагонах.

ПД
Правдоруб до редакції

редакциє!!!!!!!! Шановні, ви що від св"ят ще не відійшли!!!!!!!!! ЯКА в сраку "підслідність"??????????????????? БОЖЕ КАКОЙ ТУПИЗМ+ИДИОТИЗМ-ПОФИГИЗМ!!!!!!!!!!!

П
Правдоруб

Как стало мне известно из достоверного источника. пострадавшая женщина ЮЛЯ - начальник обласной структуры ГШР (груп швидкого реагування) - подразделения созданные взамен оперативных груп заступавших на сутку в каждом структурном териториальном подразделении. Скорее всего на очередное бухалово спешили...уж очень наверно водяра быстро грелась, всё таки уже "+" темперература за боротом......

Б
Бундаш

До Ім'я што куриш ? Має ипно тя держати ,кіть ищи ти й "свідки " дашто " казали". До Рем , а тобі што ся май хоче , оби пасажирка ужила ,а вадь умерла ? Мині ,например ,оби ужила . А сих ментів и так и так уволять .

1
13:01

но кіть ти єфрейтор,та пирибач но могли би ти старші по званию уб"яснити ото одкровениє

1
12:57

такими удкровенiями мож заiнтересувати хiба даунiв типу тебе, та й то, коли особих приступiв не маєш, що буває вкрай рiдко.

1
12:45

Почитай удкровениє Суркова,як нияк твуй начальник.Риклама 150 річної плісти супер.

М
Мукачево

За халатне відношення щодо контролю за підлеглими працівниками - керівництво ГУНП має йти кози пасти. Але у нас відкупляться. Знайдуть козла відпущення виступлять що привели службову перевірку і все буде добрі. Коли виступають по ЗМІ мерсько на них позирати.

Р
РеМ

Якшо пасажирка в реанімації виживе, то справу тихенько спустять на тормозах. Якщо не виживе - то тільки в цій ситуації є мінімальний шанс покарання цих алкоголіків-поліцаїв.

I
Iм'я

останньому, прямо як твуй мозок.

О
останньому

рикламуєш кремль,но та обись знав,твій кремль начав ся покривати плістив 150 річнов

I
Iм'я

Кажуть, що перед водiєм, з машини вилiзла рука кремля. Спустила собi вiкно, вилiзла i кудись пострибала. А вже потiм полiцейськi зашевелилися. Так свiдки казали, не знаю, що й думати...

О
Овод

Вкажіть посади та прізвища хто був в машині, чи є що скривати?

Й
йоні

За такі події начальника та все керівницство мвс області нахер з посад по статті у кожного є фінкціональні обовязки, у нас шось багато за час цього керівницства багато різних шокуючих подій та кришування

С
СБУ

Шо ви пишете???? Яка підсліднісь СБУ???? ЧИТАЙТЕ ЗАКОНИ!!!!

Читайте також