За попередній рік на Берегівщині народилось 318 малят

6
0

Цікавими виявилися річні новини в РАГСі. Погостювавши в Наталії Кеменяш, я дізналася про кількість зареєстрованих діточок, шлюбів, про найпопулярніші та найнезвичайніші імена тощо.

 

Отож на світ цьогоріч з’явилося 318 чарівненьких малят. На жаль, трохи більше трапилося смертей: за 11 місяців їх зафіксовано аж 327. Подали заяви на одруження 152 подружжя, однак четверо чомусь не з’явилися на шлюбну церемонію. 
 
Досить багато було розлучень – 129. Цікавою подією 2011 р. став шлюб найстарших наречених – він із 1928 року, а його обраниця – із 1963-го. Найбільше весіль відбулося у вересні (27) та жовтні (19), найменше – у квітні (2) та січні (9). Шлюбів із іноземцями було порівняно багато – на рушничок щастя стали 11 таких пар. Зокрема, молоді були із Туреччини, Грузії, Угорщини, Румунії, Німеччини тощо. Середній вік молодих перевищує минулорічні показники: у жінок він становить 25-28 років, у чоловіків – 28-30. Цікаво, що в кожному п’ятому випадку наречена старша від свого обранця на 2-3 роки. 
 
Найпопулярнішими за 2011 р. стали такі імена: Софія, Анастасія, Андрій, Анна, Денис, Олександр, Мартін і Міла. Серед незвичних,неординарних – Богларка, Оршоля, Ченге, Кінго, Оргона. Змінили протягом року власні імена чи прізвище 23 громадян. 
Цікавими є дані про кількість визнання батьківства (пара не перебуває в шлюбі, але батько визнав дитину), їх сьогодні 14. На батьків, які не зареєстрували свою дитину протягом місяця, складено 23 протоколи. Вражаючою стала кількість матерів-одиночок у місті за поточний рік – їх нині аж 164. Варто нагадати, що усіх новонароджених – 318.
 
Були в цьому році приємні моменти, були й сумні. Проте в наступному хочеться побажати малятам і сім’ям, аби вони раділи кожному дню, незважаючи на буденні клопоти. Маємо надію, що 2012 рік порадує нас більшою кількістю новостворених сімей та народжених здорових малят.              

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також