За Постанову ВР про припинення вогню проголосували усі нардепи від Закарпаття

6
9

У тому числі Нестор Шуфрич, який останній з закарпатських нардепів залишається у фракції Партії регіонів.

Водночас, і Мошак, і Бушко, і Гайдош, і Ковач, і Ланьо, які сьогодні ж заявили про вихід з Партії регіонів, доленосну постанову парламенту підтримали разом з іншими народними депутатами від Закарпаття - опозиціонерами Балогою, Петьовкою, Лунченком та Пацканом.

Слід додати також, що постанова зобов’язує припинити вогонь, війська і ВВ – мають повернутися в місця постійної дислокації. Також постанова передбачає заборону використання зброї.

Також постанова забороняє блокувати транспортні комунікації, обмежувати пересування транспорту.

Кабінету міністрів і органам державної влади доручено заборонити виконувати програму антитерористичних заходів.

Крім того, в постанові наголошується, що надзвичайний стан може ввести лише Верховна Рада.

Мукачево.net

Коментарі

Л
Левко

У попередньому коментарі мною допущена помилка стосовно бюджету 2012р. Спочатку вони підкупом і брехнею купили собі мандати депутатів Верховної Ради України. Потім голосували за бюджет України 2013р.,в якому величезні кошти були виділені на силові структури і зокрема на злочинний Беркут-СС. На закупку гранат і водометів, якими катували українців на майдані, в якому фінансування банди збільшилося в рази. Вже стояв мирний Майдан, А ці "герої"-депутати голосували за закони, які узаконювали узурпацію влади в Україні злочинною регіонально-комуністичною шайкою шакалів. Вони голосували за бюджет 2014 року в якому на силові структури 16 млрд. грн. а на охорону здоров'я -3 млрд. грн. Вони голосували за вбивство громадян України. Це на їх совісті кров найкращих, найпатріотичніших громадян України. А тепер вони хочуть зберегти за собою депутатські мандати, щоб далі брехати і красти. Після стабілізації ситуації в державі вони не можуть більше претендувати на місце політика в оновленій Україні!

Л
Левко

Спочатку вони підкупом і брехнею купили собі мандати депутатів Верховної Ради України. Потім голосували за бюджет України на 2012рік, в якому величезні кошти були виділені на силові структури і зокрема на злочинний Беркут-СС. На закупку гранат і водометів, якими катували українців на майдані. Потім голосували за бюджет України 2013р., в якому фінансування банди збільшилося в рази. Вже стояв мирний Майдан, А ці "герої"-депутати голосували за закони, які узаконювали узурпацію влади в Україні злочинною регіонально-комуністичною шайкою шакалів. Вони голосували за бюджет 2014 року в якому на силові структури 16 млрд. грн. а на охорону здоров'я -3 млрд. грн. Вони голосували за вбивство громадян України. Це на їх совісті кров найкращих, найпатріотичніших громадян України. А тепер вони хочуть зберегти за собою депутатські мандати, щоб далі брехати і красти. Після стабілізації ситуації в державі вони не можуть більше претендувати на місце політика в оновленій Україні!!! Ганьба їм!!!

В
ВИБОРЦІ

Нардепи вже готуються до наступних виборів, вони винні, що довели людей до цього, думають, що складуть усе на Януковича, а самі вийдуть сухі з води! УСІХ ГЕТЬ, НЕ ЗА ВАС ЛЮДИ ПОВМИРАЛИ, А ІЗ-ЗА ВАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПВ
простий виборець

Закарпатські депутати молодці!Под шумок закрити нижні ворота і бувай тягнибик,прощай янукович.Шкода людей на Майдані.

Н
Назар

5-ть депутатів, які сьогодні проголосували від Закарпаття зробили доленосне рішення. Я радий, що ці люди все-таки досягнули цього рішення. Треба поважати цих людей вони зробили гідний крок. І не побоялися, бо тепер на них буде чинити тиск режим.

С
Слов"янин

Рішення про припинення вогню стосуватиметься майданутих екстремістів?

Т
толя

николи мілійон ни мош чесно заробити,а проголосовали ,так молодці.

H
Human

У вас помилка в назві "усі нардепи від Закарпаття" ви певно мали на увазі "усі злодії від Закарпаття"? У Раді нема чесних людей, там одні бандити.

Т
Талібан

Аллах-Акбар!!!КАзнити всіх силовиків,Захарчека повісити!!!

Читайте також