За приховування другого громадянства хочуть запровадити кримінальну відповідальність

8
15

Депутати від "Батьківщини" зареєстрували законопроект про введення кримінальної відповідальності за приховування другого громадянства.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Текст законопроекту на сайті поки не з'явився.

Авторами законорпроекту № 4116 "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за неповідомлення громадянином України про набуття іноземного громадянства", авторами якого є народні депутати від фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець, Леонід Ємець та Андрій Павловський.

Даний законопроект є особливо актуальним для жителів нашої області, адже тут значна частина людей має угорські, словацькі чи румунські паспорти.

Мукачево.net

Коментарі

Й
йцукен

А перед виборами Яценюк з Лунченком обіцяли закарпатцям вирішити питання із безстроковим ввозом автомобілів на іноземних номерах.

G
genius

це все дурниця для прикладу Кличко громадянин Німеччини там живе, як він може бути нардепом. Бувший голова КМДА громадянин Ізраілю тоже там проживає. Такщо їм би тихо сидіти і не піднімати це питання. Велика дурниця з їхньої сторони.

В
венгер.

Полный роспор Украины. Пусть будет закон..... Где большенство вегров живут, повернемса до венгрии, но с кусочком землей. Где поляки, где Румыны ИТД. Ебанутые. Правитьельству только уже этьим не хватило заниматса. ИДИОТЫ! А вобще то где Украинская земля? Кто знает историю, тот знает что больше половины пренадлежи Росии, остальное часть до Европы.

C
citizen

Фотографія яка прикріплена до статті, ніякого відношення до громадянства не має.:(

I
Istvan

Даааа. "Европейская" (??) оппозиция...

ПУ
про Украину

..в сумасшедшем доме еще и валенки ебут...

МО
Митрофан Опанасович

Цікаво подивитися вище вказанай законопроект... Скоріше за все він не пройде у Верховній Раді. Більшість депутатів мають громадянства різних країн, тому голосувати будуть одиниці. А якщо і приймуть, то підпадати під крим. відпов. будуть звичайні пересічні громадяни, які не мають високого статусу серед людей чи якогось посадового рангу.

ПЯ
просто я

А їх не торкатимуть! Просто не будуть перевіряти, і без того знають скільки і які в них громадянства. Гроші все рішають...

К
кум

Сядем все!!!!!

9
911

Пчёлы против мёда....вангую что закон не пройдёт :)

П
Простак

Будуть проблеми у БАГАТЬОХ високопосадовців, які вже давно є громадянами Ізраїлю. Тому Закон у Верховній раді "не пройде".

Я
я

тюрем не хватит

Л
лапочка

Нехай депутати спочатку подивляться на себе що у них скільки громадянств а потім можуть чіплятись до чужих ханьба на таких депутатів.

Г
Громадянка

Досиь цікавий законопроект,враховуючи,що всі держслужбовці,депутати,міністри і всяка-всячина мають по 1-3 громадянства....досить цікаво....то виходить,що всіх до КВ притягнуть...навіть самих себе піддадуть кв...ідіоти вони...

Б
Батьківщина

Придурки. Цікаво чи мають подвійне громадянство закарпатські депутати від Батьківщини??!!)))

Читайте також