За рік в Ужгороді та районі уже створено 68 ОСББ

678
0

Також створено близько двадцяти комунальних будинків для обслуговування громадян. Таким чином у місті хочуть покращити надання якісних комунальних послуг.

 

Однак у підприємств, які відповідають за газ, воду та світло існує ряд проблем, про які вони говорили на круглому столі, що відбувся у малому залі міської ради.
 
Проблеми, про які говорили на засіданні, стосувалися комунальних та кооперативних питань. У першу чергу водоканал відзвітував про заборгованість з боку кооперативів, котрі уже тривалий час не сплачують комунальних платежів. Станом на 25 липня заборгованість в Ужгороді становить 179 тисяч гривень.
 
Загалом боргують і мешканці будинків, однак не стільки. Говорили і про ужгородські ліфти. Наразі підприємство «Ужгородліфт» проводить реконструкцію та ремонтні роботи у під’їздах, де у ліфтів закінчився термін експлуатації. Усі кошти за послуги встановлення нових підйомників повинні збирати безпосередньо мешканці, як кооперативів, так і звичайних житлових будинків. Міських коштів на зміну усіх ліфтів не вистачає, - наголосили на засіданні. Нагадаємо, що кілька ліфтів у місті вже обслуговуються за картковою системою.
 
Чимала заборгованість в обласному центрі і за послуги з вивезення сміття. Поки громадяни не сплатили 324 тисячі гривень до відповідальної організації Начальник підприємства з вивезення сміття каже, що неможливо ретельно виконувати роботи з прибирання, якщо люди не оплачують послуги. Також він зазначив, що замість одинадцяти машин для сміття в місті є всього п’ять. На обговоренні були також присутні й голови будинкових кооперативів, які зверталися до організацій із наболілими проблемами жителів. В основному вони стосувалися нових лічильників на світло та нестабільного графіку подачі води на деяких вулицях. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також