За рішенням суду опозиціонери мають звільнити Будинку профспілок (ДОКУМЕНТ)

13
4

Рішення про примусове виселення видав Шевченківський суд.

Наразі, в Будинку профспілок розташувався Штаб національного спротиву, але депутати кажуть, що взяли це приміщення в оренду.

Коментарі

С
Слов"янин

Не байдужому. Спробуйте показати цей ролик на сайті "Закарпаття.онлайн", який позиціонує себе як патріотичний.

С
Слов"янин

Стосовно відео. Цікавий і корисний ролик. Це один з багатьох доказів підлоти глобалістів. Цікаво, як на нього відреагують наші "волелюбні" євроінтегратори? Ніяк, бо більшість народу відзомбовано майже усіма ЗМІ, які контролюються "українським" олігархатом, себто "смотрящими" від глобалістських структур. Хоч один телеканал показав подібний сюжет? Смішно навіть відповідати. До речі, нещодавно у кримських татар змінилося керівництво. Чого б це? Готується грунт для вахабітів - вірних бійців Піндосії?

НБ
Не байдужий

Дуже цікавий ролик про майдан: http://www.youtube.com/watch?v=NBWSGFMlfKg

Л
Леха

Скоро суд будет решать, когда должно вставать солнце. Бедлам! Украине с ее безпределом и ее ,,правосудием,, не место в Европе! Народ сам избрал себе власть. На выборы или не пошли, или пошли и продались, как дешевые проститутки. ПОДЕЛОМ. Копайтесь в этом всем и помалкивайте. Я думаю, что ваш выбор это-лечь под Россию. Для тех, кто не понял за 50 лет, что такое СССР, будет вторая серия.

Читайте також