За розмахування кувалдою горе-активіст Данацко 40 годин працюватиме на користь держави

7
4

Суд визнав його дії як хуліганські, а "розмахування" кувалдою, як мінімум, порушення громадського порядку.

Раніше Мukachevo.net вже повідомлялв, що Данацко кувалдою пошкодив домофон на вхідних дверях місцевої прокуратури. Тоді він стверджував, що хоче кувалдою «поверненути вільний доступ громадян до адміністративних будівель».

— Не зважаючи на те, що громадянин свою поведінку як хуліганство  не розглядає, суд приходить до висновку, що нанесення ударів «кувалдою» в центральній частині міста, а також пошкодження домофону державної установи в робочий час, свідчить про цілеспрямований намір особи порушити громадський порядок, йдеться у повідомленні Ужгородського міськрайонного суду.

Враховуючи вищезгадане суд призначив "активісту" 40-годин громадських робіт на благо Ужгордщини. 

— Саме виконання суспільно-корисної діяльності, на думку суду, буде достатнім засобом для перевиховання особи у дусі додержання Закону й громадського порядк, каже прес-служба.

 

Коментарі

Ч
читачу

ей неборе правду маєш на ушиткі 1000%! уся тота наволоч у манітях, у прокурорських і чиновницьких кабінетах із дорогими євроремонтами за людські гроші, думали што бога за лаби імили. Айбо они забули што людям простим урвався терпець і такі як іван кувалда(данацко) прийдуть і красно тоті шифровані фургіти урвуть із тих броньованих од нас простих смертних, двери1 лем такі як тот іван кувалда, най даже протизаконно, айбо роблять так як їм совість їх каже, за тих што мовчать у рянду, тихо ся радувуть та й чекають оби тот іванкувалдін дав уже тим перевертням по голові!!!! бо уся тота як казав Кузьма прощений, пиз...та має бути пиж..на!

1
111

Таких як Данацко треба в тюрмі саджати. Бомж

.
...

Ану редактор пройдися по помилкам...

Ч
читач

Скажіть будь-ласка, а чому судді, прокурори, податківці та ін, їм подібні, ховаються від людей? Може возомнили себе богами? Може тому, щоб люди не бачили як помпезно облаштовані їх робочі кабінети за гроші платників податків? Може держслужбовці бояться, щоб за це їм люди писки не набили? Багато людей ще добре пам"ятають той час, коли в усі держустанови і правоохоронні органи можна було вільно заходити. Правда, судді, прокурори тоді мільйонерами не були, бо не торгували правосуддям, як зараз, а жили так само як і інші люди. Постає закономірне питання - А судьи кто? Відповідь : бидло, що нап"ялило на себе мантії і продажними рішеннями підірвало державні інституції на яких тримається держава. І хай стрижуть вухами, торгівці правосуддям, бо лопата з віником, що на фото, може обернутися проти них самих.

Читайте також