За шкідливі звички закарпатці розраховуються

9
0

власним здоров`ям та життям

Сьогодні, 24 жовтня, близько восьмої години ранку в селищі Міжгір‘я у приватному будинку виявлено тіло господаря, який на думку фахівців пожежної справи, загинув через паління.

Про пожежу повідомила місцевим вогнеборцям сусідка, коли, вийшовши на подвір’я, побачила що з будинку загиблого клубиться дим.

Ще якась мить, і до задимленої оселі вже поспішали міжгірські рятувальники. На жаль, власнику вже не потребував жодної допомоги. Його бездиханне тіло лежало поруч з вигорілим диваном. На чоловікові також погорів одяг й були попечені нижні кінцівки та частково тулуб.

Також вогонь пошкодив телевізор та інше майно, що знаходилося у спальні.

Загиблий часто їздив на заробітки, особливо після того, як у нього не так давно померла дружина. А цього разу він повернувся додому, щоб пом’янути зятя, що також нещодавно помер. Швидше за все, чоловік закурив і заснув, зморений сімейними негараздами, а тліючий недопалок зробив свою чорну справу.

Учора, 23 жовтня, необережність під час паління теж була домінуючою серед причин, що призвели до пожеж, травмування та загибелі на них людей.
Перше тривожне повідомлення в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло близько дванадцятої години дня із Воловецького району. Там, в селі Лази, через необережність під час паління виникла пожежа в житловому будинку. Внаслідок загоряння 36-річна власниця оселі отримала опіки правого та лівого передпліччя І-ІІІ ступеня.

А під вечір, близько восьмої години, також через необережність під час паління, загорівся приватний житловий будинок в Ужгороді. Наслідки вогняного дійства були трагічні – загинув 53-річний чоловік. Окрім цього вогонь також знищив частину домашнього майна, спричинивши прямі матеріальні збитки на півтори тисячі гривень.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також