За січень закарпатські браконьєри наловили 7 кг риби

6
2

В січні місяці основна увага в проведенні рибоохоронної роботи інспекторським складу була направлена на дотримання режимних обмежень пов'язаних з охороною риби в зимовий період на зимувальних ямах та в місцях її скупчення. На стан рибоохоронної роботи, а саме результат викритих грубих порушень суттєво впливали погодні умови.

Різке похолодання стало на заваді браконьєрам, але як виявилось не завжди і не для всіх.

За вказаний період у взаємодії з працівниками міліції викрито 118 порушень, з яких 4 випадки - за ст.. 85 ч.4 КУпАП (браконьєрство, грубе порушення правил рибальства) та 2 випадки за вилов Червонокнижних видів за ст..90 КУпАП.

Інспекторами рибоохорони до адміністративної відповідальності притягнуто 102 порушників на суму 4 794 грн. (порушення правил рибальства - на "зимувальних ямах", вилов риби на заборонених ділянках, рух транспортних засобів по водних об'єктах, забір гравійної суміші, трелювання лісу по потоках та інш.).

За рішенням суду за браконьєрство притягнуто 2-х чоловік по 340 грн. кожного з конфіскацією заборонених засобів (сіток) та нараховано для відшкодування збитків на суму 6 442 грн. Через державну виконавчу службу та добровільно з порушників стягнуто в бюджет країни у 96 випадках 4 760 грн. штрафу.

В ході рибоохоронних рейдів вилучено 15 заборонених засобів, 1 човен та затримано 7 кг. риби.

Коментарі

Ч
читач

Затримана риба утримується в Мукачівському відділку міліції

У
Уа

7 кг рыбы впечатляет, интересно сколько средств потратили что б конфисковать такой улов)

Читайте також