За січень закарпатські податківці надали майже 22,5 тисячі консультацій

4
0

Переважна більшість запитань стосувалася нових правил спрощеної системи оподаткування.

 

Понад 13 тисяч бажаючих працювати на єдиному податку отримали усні консультації під час відвідин податкових органів, більше 9 тисяч скористалися послугами консультаційних центрів і звернулися із своїми запитаннями по телефону, 24 платники на свої запити отримали письмові відповіді фахівців податкової служби.
 
Кількість наданих консультацій порівняно з січнем минулого року зросла у 6 разів. І це при тому, що з 1 січня 2011 року запрацював Податковий кодекс України і платники податків  минулого року у 5 разів частіше, ніж у 2010-ому, зверталися за консультаціями.
  Зважаючи на суттєві зміни спрощеної моделі оподаткування і стислі строки для їх вивчення та застосування, податкова служба створила платникам всі необхідні умови для подання заяв та отримання податкових консультацій. Кількість поданих заяв – а це майже 29 тисяч  – дає підстави говорити про те, що робота у цьому напрямку проведена успішно.   
 
Нагадуємо, що консультаційні центри, створені у ДПС у Закарпатській області та при всіх податкових інспекціях краю,  продовжують свою роботу.  Звернутися до податківців можна як особисто, навідавшись у свою податкову інспекцію, так і за телефоном.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також