За сприяння посольства США волонтери прибиратимуть полонину Боржава

6
5

В рамках проекту «Розширення можливостей молоді в Західній Україні» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні 17-18 серпня відбудеться акція з прибирання сміття на полонині Боржава.

Організатори запрошують всіх небайдужих взяти участь в даному заході - учасники забезпечуються харчуванням та організовується доставка волонтерів до місця проведення акції. Для учасників з Івано-Франківської області замовлятиметься автобус. Бажаючим з інших областей повертатимуться кошти за проїзд швидкісним електропоїздом зі Львова до Воловця в прямому та зворотньому напрямку за умови наявності квитків на проїзд. В залежності від планування охоплення території в рамках акції та кількості учасників, проїзд Воловець-Пилипець здійснюватиметься замовленим автобусом.

Бажаючим прохання писати листа на мейл

Коментарі

М
Максималіст

Інколи важко спостерігати за тим, наскільки засмічені наші гори! Чорногра, Свидовець, Боржава - їх можна визнати самими забрудненими у цілих карпатах. Шкода що на цей раз невдасться прийняти участь в акціїї, але це надіюсь не остання! Дякуємо!

П
Прохожий

Нельзя не согласиться с комментариями 1,пусть они и не на языке государственном,конституцию хоть читали страны нашей,ура-патриоты нынешние? Стыдно,что мы вспоминаем про чистоту родного края вперемежку с гуманитарной помощью,привозимой иностранцами.Пройдите по родному городу,посмотрите,что творится возле жд вокзала,автовокзала,на окраинах и даже в центре.Конечно,это ведь мацкалики да копчёные мусорят,а не сознательные местные жители.Не раз видел,как люди в приличных костюмах или в вышиванках выкидывали скомканные пачки из под цигаретлыкив прямо на мостовую. К великому сожалению патриотизм в основном языка только и касается.Многие ли из нас читают книги местных писателей и учат своих детей нести обёртки до урны,которых,правда,и нет почти.Нужно не субботники устраивать,таская бревно вместе с Владимиром Ильичём,а не мусорить.Чисто не там где убирают,а там,где не мусорят. Поэтому и стыдно.Или позор для всех нас.

1
1

Позор в том что Украинци засрали всё включая собственные заповедники а убрать без чужого дяди нежелают-им для этого нужны акции желательно за чужие деньги В своём доме ты ждёш посольство США ?

I
IronEgs

Не розумію в чому лежить зміст попереднього коментаря. "Позор" в тому, що дана акція організована посольством США і направлена на поліпшення екологічної і культурної ситуації нашого краю, чи це лише вислів деякого "москалика" якому на все наплювати? Наприклад я лише підтримую даного роду акцію і організаторів, так-як знаю скільки треба вкласти зусиль для того щоб такаго оду дійство організувати! Regards,

1
1

Позор

Читайте також