За сприяння у розкритті резонансного вбивства у Ключарках міліція дає 50 тисяч гривень

7
4

3 cерпня близько на автодорозі сполученням Мукачево - Чоп в с.Ключарки Мукачівського району правоохоронці Мукачівського міськвідділу в салоні автомобіля марки “Хюндай” виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. Вбитим виявився мешканець с.Ключарки 1979 року народження.

За даним фактом триває досудове розслідування,  проводяться ретельні перевірки.

Наразі правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції звертаються до  громадян, які можуть надати допомогу у розкритті злочину. Кому відома будь-яка інформація про вчинення кримінального правопорушення, просимо звертатись за номером телефону: 099 146 15 46.

Конфіденційність гарантована. Особи, які нададуть достовірну інформацію, що допоможе розкрити тяжкий злочин, отримають грошову винагороду у розмірі 50 тисяч гривень.

Мукачівський МВ УМВС
 

Коментарі

В
ваня

дуже шкода Володю!!! и боюся того що нихто то не буде розслидувати як треба нашли якогось пидозрюваного , який з фактами мало пидходить до ситуации!аби закрити людям рота.. спивчуття родини його и всим близьким хто його знав .. хай пухом буде йому земля !!!

О
ОРЕСТ

не можу отямитися ,i повiрити що його нема !!! у кого могла пiднятися рука щоб таке сотворити . Володимер був порядним ciмянином , хорошим колегою , i просто людяним та щирим до всiх. ми всi будем щиро молитися , аби ти обрiв спокiй на тому cвiтi.Вiчна тоби память друже спочивай з миром !!!!!!

С
світлана

це була надзвичайно хороша людина.аби дав бог щоб знайшли вбивцю

В
Вуйку

то була дуже хороша людина, якшо не знаєш хто він був та не пизди хуйню бездушна ти тварино !!!

Читайте також