За суддю, що скоїв смертельне ДТП на Ужгородщині, взялась прокуратура

4
4

Як вже повідомляло Мукачево.net вчора ввечері, 9 липня, на відрізку автодороги «Київ-Чоп», за участі голови Перечинського районного суду сталася дорожньо-транспортна пригода у якій загинув 33-річний закарпатець.

За вказаним фактом, слідчим відділом прокуратури Закарпатської області внесено відомості до ЄРДР, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого

За таке карається позбавленням  волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого.

Суддю та водія «Хюндай Акцент», освідчено на предмет стану сп’яніння

Коментарі

О
Орест

Зняти з таких паскуд недоторканість!Щоб відчули землю під ногами в кінці кінців!

АБ
анти Бахус

Хоч одну мразь, "власть имущую" та "на всех плюющую" посадять? Моя б воля - пожиттєво плсадив би у камеру до насильників у ролі дєвочки.Скільки доль своїми вироками похерив, а тепер ще й життя відняв. ТВАРЬ!

О
Ольга

Суддя у стані алкогольного спяніння дозволяє собі їздити і порушує правила дорожнього руху (перетинання суцільної подвійної лінії). Аби тільки справедливо поніс відповідальність і не відкупився! Співчуття померлому Олександру Михайловичу Шутку 1981 р.н. Без батька залишилася маленька донечка...

С
саня

Така сама картина буде як із Нагірним.Не влада а одні уроди!

Читайте також