За це тепер садять в тюрму: На Тячівщині незаконно транслювали 1+1 та "Футбол"

7
3

1 жовтня 2020 року директору одного із Закарпатських провайдерів програмної послуги було винесено вирок за незаконну ретрансляцію телеканалів групи «1+1 медіа» та телеканалів «Медіа Групи Україна» («Футбол 1», «Футбол 2», «Україна», НЛО TV).

Вирок виніс Тячівський районний суд Закарпатської області. Мова йде про працівника приватного підприємства «Телерадіокомпанія «Данканич» з смт. Дубове Закарпатської області.

Зрідно вироку, його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 176 Кримінального кодексу України (порушення авторського права і суміжних прав). І призначено штраф у розмірі 3400 гривень.

Окрім штрафу, покарання за відповідною санкцією цього правопорушення також передбачає виправні роботи на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк. Однак телекомпанії уклали з порушником угоду про примирення і узгодили міру покарання у вигляді штрафу.

Порушник визнав вину, уклав ліцензійний договір та повністю відшкодував завдані збитки.

Незабаром очікується завершення досудового розслідування та передача до суду низки інших кримінальних проваджень у відношенні порушників суміжних прав із Закарпаття та Івано-Франківщини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

НТ
Не треба Стьопа, не треба Стьопа, гопа,гопа, гапа.

Стьопа, такі великі і шановні люди супермаркетами не жебрають. Учи матчасть, Стьопа.

Н
нижньому

Як ненужен то чого крали?:)

1
1

За г!мноконтент в тюрьму, кому нужен этот треш 1+1?

Читайте також