За цей рік жоден ужгородський студент не скаржився на викладача-хабарника

3
1

Про це на інтерв’ю журналісту Мукачево.net розповів очільник ВБЕЗ Ужгородського МУ УМВС, підполковник міліції Суворов Олексій.

 

«Я не можу сказати за минулі роки. Я працюю в Ужгороді усього 2 місяці. За цей час не було таких випадків. Хоча я знаю, що є люди, які вимагають за здачу іспитів і заліків кошти. Навіть збирають їх колегіально. Але з початку року до Відділу по боротьбі з економічною злочинністю не було жодного подібного звернення від студентів. Будуть звернення – будемо допомагати людям боротися з цим», – зазначив правоохоронець. 
 
На думку підполковника, така пасивність студентства вказує на ментальність. Також студенти бояться проблем у подальшому навчанні.
 
Невдовзі читайте повну версію інтерв’ю на Мукачево.net.

Коментарі

S
Shtopor

Студенти не скаржаться тільки тому, що дійсно хвилюються за своє подальше навчання. А викладачі-хапуги, як були так і будуть грабувати наших дітей. Питання тільки в тому, що якщо візьмуть гроші не з тих, то тоді буде й "звернення" і "шоу" буде. Радив би студентам записувати всіма можливими засобами ціх нахабних викладачів-рекетирів та розміщувати на інтернет ресурсах. Навіть через рік-два це теж буде мати ефект. Свої гроші, звісно не повернеш, але й порозважатися буде приємно.

Читайте також