За тиждень 93 мукачівця отримали вакцину від кору

15
6

Серед них, ті хто отримав вакцину “Пріорикс” проти кору, краснухи та паротиту 41 дитина та 52 дорослих.

Мукачівська міська рада зазначає, що лише з 16 по 24 січня у Мукачеві на кір захворіло 10 осіб, з них 5- дітей, 5 -дорослих.

Містян закликають робити вакцинування, адже в наявності є 1512 доз. Також, у міськраді додають, що післявакцинальних ускладнень з приводу введення КПК не зареєстровано, жодна дитина не госпіталізована з приводу будь-яких щеплень у місті.

Нагадаємо, з початку року в Україні від кору вже померло 5 людей. Як повідомляють на сайті Центру громадського здоров`я Міністерства охорони здоров`я України, за 3-й тиждень 2019 року на кір захворіли ще 3 тис. 450 осіб - 1 тис. 502 дорослих та 1 тис. 948 дітей.

Коментарі

В
Василь

Крим прививок хтось у цьому житті безкоштовно пропонує? За все решта деруть великі гроші: медикаменти, газ, продукти харчування, бензин, електрика, срана розтаможка! А тут прививки - шара, берить задарь!!! Все для вас!

9
9

При Союзі, починаючи з 1950-х років, такі хвороби, як кір, полеомеліт та ін. були просто тупо ліквідовані. Здавалосся назавжди. Але прийшли слуги диявола - майдануті.

Д1
До 123

Вони чекають поки будуть мінусові температури і морози,щоб було вигідно закрити школу,а не коли ГРИП ходить. Їх не цікавить,що всі хворі в школу приходять і заражають один одного,а пак пишуть робіть прививки від зарази.

Б
безкоштовні

прививки безкоштовні, просто зверніться до вашого сімейного лікаря

ДБ
До батькiв

Шановнi, робiть привики дiтям поки вони э

ДР
До редакцii

Перепрошую скiльки стоiть прививка проти кору?

Читайте також