За тиждень на Закарпатті оштрафували вже понад півтори сотні мотоциклістів

30
0

На Закарпатті поліцейські розпочали традиційний рейд з виявлення мотоциклістів-порушників.

Як повідомили в поліції Закарпаття, за тиждень правоохоронці перевірили 432 мотоциклістів, 174 з яких вчинили правопорушення. На мотоциклістів винесено відповідні адміністративні матеріали.

За тиждень на штрафмайданчики поліції було поміщено 84 мотоцикли. Найбільше таких випадків зафіксовано в Тячівському районі – 12, на території обслуговування Відділення поліції № 1 Берегівського РУП (м. Виноградів) та у Відділі поліцейської діяльності № 1 (смт. Дубове) – по 11.

Найбільш поширеними порушеннями правил безпеки дорожнього руху серед мотоциклістів є:

– порушення правил користування мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП);

– керування транспортним засобом без номерного знака, з номерним знаком, що не належить цьому засобу або не відповідає встановленим зразкам або вимогам (ч. 3 ст. 121-3 КУпАП);

– керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії або іншого реєстраційного документа (ч. 1 ст. 126 КУпАП);

– керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом (ч. 2 ст. 126 КУпАП).


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також