За тиждень у Мукачеві 291 водію виписали штраф за порушення правил паркування

6
2

Також було складено 12 приписів та 5 протоколів.

Так, за інформацією Управління муніципальної інспекції, 291 особа притягнута до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки.

12 приписів було видано фізособам підприємцям із вимогою демонтувати малі архітектурні форми, встановлені самовільно на землях комунальної власності без дозволів.

"Протоколи складались на осіб за встановлення конструкцій з метою обмеження паркування транспортних засобів, переобладнання сходових кліток в багатоквартирних будинках, проведення робіт без дозволів та погодження із органами місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мукачівець

Запровадження наклейок перепусток до ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЧАСТИНИ МІСТА МУКАЧЕВА, врятує ситуацію з приїжджими автівками з поза меж міста . Місто не для паркування приїжджих , а для комфортного проживання мешканців МУКАЧЕВА , що сплачують до місцевого бюджету на покращення інфраструктури. Коли це зрозуміють в міськраді і відповідних службах , тоді й прийде довгоочікуваний порядок .

Н
Ноо

Та копайте підземні парковки, бо ниє де всрати ту машину в білий динь

Читайте також