За тиждень у Мукачеві покарали понад 200 порушників правил паркування

152 2

Муніципальні інспектори Мукачева зафіксували 203 порушення правил зупинки та стоянки за тиждень.

Як йдеться на сторінці Мукачівської міськради, протягом минулого тижня складено 203 протоколи про адміністративні правопорушення за порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів, водіїв притягнуто до відповідальності.

Видано 9 приписів за незаконне розміщення ланцюгів та інших предметів на землях комунальної власності, що призводить до зменшення проїзної частини вулиць, встановлення конусів на проїжджій частині дороги з метою обмеження паркування, а також розповсюдження елементів зовнішньої реклами без дозволу.

Окрім того, складено 5 протоколів за перекриття тротуарів, проведення ремонтних робіт без огородження захисним екраном та вжиття заходів з попередження виникнення пилу, складування будівельних матеріалів без відповідного дозволу.

Коментарі

І
Іван

До влади, абр всі конуси (напівсфери бетонні) заберіть або всім дозвольте, а то одним можна встановлювати (кумам,сватам,друзям) а іншим дозвіл потрібен певний для облаштування пешохідного переходу, ще і не знають як і хто видає но Дозвіл потрібен, а інші облаштовують встановлюють без дозволів і нормально!Но штрафуть простих людей а мажориків не замічає ніхто!

Т
треба

раз би пару крузаків чи кубиків передати солдатам, то нараз би водії змогли би найти пару гривень заплатити за парковку і пройти 100 мийтрів пішком

Читайте також