За вечір 5 машин: На трасі Київ-Чоп, неподалік Карпат, автівки попадають у велику яму (ФОТО, ВІДЕО)

25
11

Небезпечну яму помітили на трасі Київ-Чоп, біля повороту на село Пасіка.

Вчора ввечері у велику яму, протягом короткого часу, потрапило близько 5 машин. Водіям довелось заміняти колеса, адже ті були зіпсовані.

Як розповів кореспондент Mukachevo.net, небезпечна яма глибиною близько 30 сантиметрів. Поряд з нею лежить попереджувальний знак, але він вже теж зіпсований.

Редакція рекомендує водіям бути уважнішими на цьому відрізку шляху, аби не залишитись без колеса.

До речі, у 2019 році на Свалявщині по трасі Київ-Чоп була схожа ситуація. Тоді у яму потрапляли десятки машин. Після розголосу ці ями почали засипати.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олег

При въезде в союз, был один красный флаг на въезде, на все ямы страны.

ДН
до нижнього

про ссср і доріг не боло!

М
майдаун

нигда при ссср ямна дорогах не боло!

О
Олег

Обращаюсь к супер умным коментаторам ! В дождь, ночью и при встрече очередной сволочи с кривым лэдом. Что бы вы видели ??? Особенно когда яма заполнена водой.

О
Олег

Так на сегодня даже ездиешь каждый день, каждый раз появляется новая яма. Я позавчера на мосту в Мукачево через жд в сторону Павшино влетел в яму. Сегодня ехал в белый день, так это хорошо что я только в одну попал, там покрытие на мосту как после бомбешки.

1
111

До відій. Кому вчитися їхати ? Коли ти їдиш в ночі у дощ і на зустіч машина їде і ти тупо нічого небачиш. Хто їздит кожен день туда то знає що там приблизно є яма той проскакує. А хто не місцевий то 90% він в неї падає.

К
Коштура

А в Ракошині які ями Петров наверно на вертольоті літать,

В
Водій

Ями йому мішають. Потрібно вчитися їхати так, щоб не мішав ніхто і ніщо. Он танцюрист, який не вміє танцювати, не знає куди запхати яйця, бо так само каже, що вони йому мішають.

ЗВ
Злий водій

І це "кусок" дороги міжнародного значення! Ганьба керівництву що не може вирішити питання капітального ремонту на відрізку Закарпатської області! Всі ми їздимо і бачимо яка дорога починається від Львівської області. Та "поляки" могли си порішати нормальну дорогу, а у нас неваловшні! Сяка ситуація з ямами від Ужгорода до Нижніх Воріт і латанням тут не обійтися бо робиться неякісно і не по технології, та й дійсно нашо робити як має бути кіть мош хоть як!

З
ЗЕдорожник

Ями, а тим більше великої там бути не може. У країні Величезне Будівництво, а ви якісь там ямки винаходите

Ф
Фізик

А між Коропом і Глибоким таких ям скоро буде сотні. Я незнаю як там в темноті люди їздять

Читайте також