За вихідні на Закарпатті пожеж не виникало

6
0

але у Тячеві вибухнув газ

За минулу добу на Закарпатті пожеж не виникало. Зафіксовано 2 неправдивих виклики підрозділів МНС. Шостий день найбільш складна пожежна обстановка на Мукачівщині, де виникло 28 відсотків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла п’ята частина всіх загорянь минулого тижня.



З початку року на Закарпатті вже сталося 253 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 571 тисячу гривень. На пожежах загинуло 25 дорослих та 1 дитина, ще 11 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 4 людей.



У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Надзвичайні події:



12 квітня о 15:30 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області з приймального відділення Тячівської ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що з опіками обличчя госпіталізовано мешканця міста Тячів, 1951 року народження. Людина постраждала внаслідок вибуху газової суміші на власній літній кухні. Вибух не супроводжувався подальшим горінням, сама будівля шкоди не зазнала.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також