За вихідні поліція Закарпаття виловила 10 п'яних водіїв

4
0

Факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння виявили у 5 районах області.

Як розповідають правоохоронці, З десяти водіїв 3 – в Іршавському районі, по 2 – в Хусті та Мукачівському районі, по одному – в Ужгородському, Берегівському та Виноградівському районах.

Як приклад, відразу два нетверезі водії попалися поліції в Мукачівському районі. Неподалік с.Форнош поліція зупинила автомобіль «Daewoo Lanos», оскільки на автівці не були увімкнені світлові габарити. Поліцейські помітили у 32-річного водія явні ознаки сп’яніння, і після освідчення здогади правоохоронців підтвердилися. Після оформлення всіх матеріалів правопорушник зателефонував знайомому, щоб той приїхав і забрав його автомобіль, адже поліцейські не дозволили п’яному порушнику продовжити керувати автівкою. Знайомий погодився допомогти та приїхав, проте також нетверезий. Експертиза зафіксувала в першого водія 1,4 проміле, а в іншого – 1,24 проміле алкоголю.

На всіх порушників поліція склала адміністративні протоколи за ст.130 КупАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння). Всі матеріали будуть направлені до суду, який і прийматиме остаточні рішення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також